Tuchel tijekom okršaja s Dinamom u Maksimiru

 KIERAN MCMANUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Kieran Mcmanus/Shutterstock Editorial/Profimedia
PROCURILO U MEDIJE

Otkriveno zašto je Tuchel izgubio kontrolu u Chelseaju! Igrači su tračali o njegovom raspadu braka i mladoj djevojci

Privatni život Thomasa Tuchela postao je vruća tema u svlačionici Chelseaja na Stamford Bridgeu
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2022. 16:30

Nakon 1:0 poraza od Dinama u Zagrebu Tuchel je smijenjen s trenerske klupe ‘Bluesa‘ nakon samo sedam utakmica u sezoni 2022/23. Na klupi je pod novim vlasnikom Toddom Boehlyjem izdržao svega 100 dana.

Engleski mediji otkrivaju da je Tuchel izgubio povjerenje svlačionice zbog svojih teških osobina, čudnog ponašanja i čestih promjena raspoloženja, dok je njegov privatni život bio također bio vruća tema u svlačionici.

Engleski Independent tvrdi da je Tuchelov privatni život također doprinio činjenici da su igrači promijenili percepciju o njemu.

U travnju ove godine Tuchel je podnio zahtjev za razvod od supruge Sissi nakon 13 godina braka. U svibnju je službeno došlo do rastanka, a njemačkom stručnjaku nije trebalo dugo vremena da preboli raspad braka već je utjehu potražio u mladoj Brazilki Natalie Max. Par je zajedno viđen na brodu na Sardiniji koncem srpnja i bilo je jasno da Nijemac opet ljubi. A engleski mediji tvrde da je njegov odnos s mladom Brazilkom doprinio njegovom padu autoriteta u Chelseajevoj svlačionici. Često se u svlačionici tračalo o raspadu njegovog braka i činjenici da ima mlađu djevojku.

Nije to bio jedini razlog zašto je Tuchel izgubio kontrolu nad svlačionicom. Igrači su izgubili vjeruju u njegovu viziju i taktiku i nisu u njemu više vidjeli genijalca koji ih je odveo do naslova u Ligi prvaka.

Zbog gubitka kontrole u svlačionici i svega navedenog Chelseajev novi vlasnik Boehly odlučio mu je isplatiti 13 milijuna odštete za odlazak. Prvi izbor za njegovog nasljednika je Graham Potter, menadžer Brightona

Linker
15. svibanj 2024 22:52