CLIVE BRUNSKILL Afp
PRIZNANJE OMILJENOG TRENERA

‘Ovo je jedan od najnižih trenutaka moje karijere‘ Jürgen Klopp ovako nešto još nije doživio

U 27. kolu Premiershipa nastavljen je užasan niz Liverpoola čije redove trese velika kriza
Piše: Hina, SNObjavljeno: 07. ožujak 2021. 22:54

Aktualni engleski prvak Liverpool izgubio nevjerojatni šesti put zaredom na svom Anfieldu u Premier ligi, bolji od Liverpoola bio je Fulham sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Mario Lemina u 45. minuti pogodivši s ruba kaznenog prostora suprotni kut nemoćnog Allisona. Prije poraza od Fulhama Liverpool je na Anfieldu redom gubio i od Burnleyja, Brightona, Manchester Cityja, Evertona i Chelseaja, a u tih šest dvoboja je postigao samo jedan pogodak i to iz kaznenog udarca.

Nakon utakmice oglasio se razočarani menadžer 'Redsa' Jürgen Klopp.

"Volio bih reći da ovo nije jedan od najnižih trenutaka moje karijere, ali to ne bi bila istina. Ali ne moram uvijek imati najbolje trenutke. Može se reći da smo mi momčad ekstrema. Prošle smo sezone bili ekstremno uspješni, a sada imamo isto, samo u negativnom smilu. Ali mislim da ćemo pobijediti ovu situaciju", rekao je vidno razočarani Klopp.

U derbiju kola na Etihadu City je izgubio od Uniteda s 2:0, čime je zaustavljen niz 'Građana' od 21 uzastopne pobjede u svim natjecanjima.

"Teško da možete tražiti više nakon ovakve pobjede, bez primljenog pogotka. Oduševljen sam kako je reagirala moja momčad. Bio je to onaj stari nezaustavljivi Martial, a do dva sata prije utakmice nismo ni znali hoće li moći nastupiti. Ni jedna momčad na svijetu nema nikakve izglede u dvoboju s Manchester Cityjem ako ne odigra kolektivno na najvišem nivou. To je bio ključ pobjede" - zaključio je menadžer United Ole Gunnar Solskjaer.

- Čestitke Unitedu na zasluženoj pobjedi. Ovoga puta su podbacili napadači, no u posljednjih desert utakmica pokušat ćemo što prije osvojiti naslov prvaka - istaknuo je strateg Cityja Josep Guardiola.

Linker
25. travanj 2024 02:15