JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Javier Garcia/shutterstock Editorial/profimedia
OŠTRO O SPURSIMA

‘Ovo je sramotno i jako bolno‘; Legenda Liverpoola nakon totalnog debakla Tottenhama progovorila o Perišiću

Nakon debakla na St James‘ Parku oglasio se Lloris, a svoje viđenje utakmice iznio je i Carragher
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 23. travanj 2023. 22:13

U 32. kolu Premier lige Tottenham je u gostima deklasiran (6:1) od Newcastlea, izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka. Nakon debakla na St. James‘ Parku, svoja razmišljanja iznio je vratar Spursa Hugo Lloris, koji je izašao na poluvremenu utakmice zbog ozljede kuka.

- Ovo je vrlo neugodno, trebali bismo se ispričati navijačima - rekao je kapetan Tottenhama za Sky Sports, pa dodao kako je njegovoj momčadi nedostajalo borbenosti i ponosa u ogledu sa "svrakama":

- Danas nismo pokazali sjajno lice. Nismo mogli parirati učinku Newcastlea, kasnili smo u svim aspektima. U potpunosti smo propustili prvi dio igre. Stvarno je bolno, ovdje nije riječ o taktici, nismo se borili. Možemo pokušati pronaći isprike, ali prva stvar je da smo se propustili boriti. U nogometu je teško ako idete bez želje da pokažete agresivnost. Newcastle je imao sjajnu predstavu, bili su vrlo agresivni i ofenzivni, a nama je nedostajalo ponosa. Primiti četiri gola u 20 minuta...nismo mogli reagirati ni vratiti se.

Nakon Tottenhamovom teškog poraza od Newcastlea, na Twitteru se oglasio i Jamie Carragher.

"Newcastle je briljantan, takav je tijekom cijele sezone", napisao je nekadašnji branič Liverpoola, a danas televizijski komentator i nogometni analitičar, pa se osvrnuo na Tottenhamovu izvedbu i ulogu hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića u Stellinijevoj momčadi.

"Tottenham je sramota! Kako su, po prvi puta ove sezone, došli do toga da igraju s četvoricom odozada, s Porrom kao bekom koji ne može igrati obranu i Perišićem koji je krilo?

U završnom dijelu svog "tweeta", 45-godišnji Englez bio je vrlo kritičan prema odluci Daniela Levyja da, nakon Conteovog otkaza, na klupu postavi upravo Stellinija.

"Odmah dovedite pravog trenera, a ne Conteovog prijatelja", zaključio je.

Linker
02. svibanj 2024 17:45