MIKE HEWITT/AFP
Spriječio ‘incident‘

‘Ovo je zaista jadno‘ Chelseajev napadač se durio i zamalo zasjenio visoko slavlje, kapetan intervenirao

Nakon intervencije Azpilicuete Tammy Abraham je ipak morao popustiti pognute glave...
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2020. 17:23

Iako je Chelsea u 4. kolu Premiershipa s visokih 4:0 pobijedio Crystal Palacea u momčadi je došlo do kratkotrajnih trzavica.

Naime, nezadovoljstvo je pokazao napadač Tammy Abraham koji je želio izvesti drugi jedanaesterac svoje momčadi u 82. minuti. U tim je trenucima Chelsea već vodio 3:0, a nezadovoljnog Abrahama koji je uzeo loptu da puca morao je odvlačiti Cesar Azpilicueta.

Ben Chilwell, Kurt Zouma i Jorginho prethodno su tresli mrežu, a Abrahama su kamere uhvatile kako moli da bu se dozvoli da puca najstrožu kaznu. No, kapetan Azpilicueta je bio odlučan, uzeo je loptu i dao ju Jorginhu koji je zabio po drugi put s bijele točke.

image
KIRSTY WIGGLESWORTH/AFP

Nakon intervencije Azpilicuete Abraham je morao popustiti pognute glave, a njegova reakcija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

"Zaista jadno, zašto narušava harmoniju", napisao je jedan navijač Chelseaja, dopk je drugi dodao: 'Zaista neugodno. Unaprijed dogovoreni izvođač puca jedanaesterce, jednostavno'.

Stručni sukomentator BT Sporta Joe Cole nahvalio je reakciju kapetana.

"Ne želite da vam se igrači svađaju oko jedanaesterca kad vodite 3:0. Sjajno je da su Tammy i Timo gladni golova, ali nema potrebe zasjeniti sjajnu uzvedbu. Sjajna reakcija kapetana", rekao je Cole.

Linker
03. svibanj 2024 18:54