Hoće li C.Ronaldo uskoro napustiti Old Trafford?

 ANTHONY DEVLIN Afp
JE LI OVO KRAJ SURADNJE?

‘Ovo što je Ronaldo napravio je neprihvatljivo!‘ Ten Hag konačno komentirao skandalozan potez velike zvijezde

Hoće li sve ostati samo na riječima ili će Portugalac snositi neke sankcije zbog svega što se dogodilo?
Piše: SNObjavljeno: 03. kolovoz 2022. 15:14

Ima li budućnosti za Cristiana Ronalda na Old Traffordu? Još od kraja prošle sezone se piše kako bi Portugalac mogao napustiti Manchester United nezadovoljan što klub ne igra u Ligi prvaka, ali on je i dalje tu.

No, Cristiano Ronaldo je službeno i dalje član Crvenih vragova, ali ne ponaša se tako. Kasnio je na početak priprema zbog privatnih razloga, a u nedjelju je napravio novi skandal.

Portugalac je bio u početnom sastavu Manchester Uniteda na prijateljskoj utakmici protiv Rayo Vallecana, ali je ostao u svlačionici na poluvremenu i to kao jedini igrač kojeg je trener Erik ten Hag zamijenio nakon 45 minuta igre. Nemoguće je reći je li to naljutili Portugalca, ali se zna da je on nakon toga napustio Old Trafford i to dok su njegovi suigrači još uvijek igrali protiv španjolske momčadi.

Taj je potez naljutio navijače Manchester Uniteda, a o cijelom incidentu se oglasio i Ten Hag.

"Definitivno ne odobravam ovaj put. Ovo je neprihvatljivo da bilo tko napravi. Mi smo momčad i kad je tako, onda trebate ostati s momčadi do kraja utakmice", rekao je trener Uniteda za nizozemski AD.

Hoće li sve ostati na ovim riječima ili će Portugalac snositi neke sankcije zbog svojeg poteza? Ili će napokon njegov menadžer Jorge Mendes naći klub koji bi bio zainteresiran za njegove usluge?

Linker
26. travanj 2024 06:52