ACTION PLUS SPORTS IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Action Plus Sports Images/Alamy/Alamy/Profimedia
‘KUHA‘ SE TRANSFER

Parižani kreću u posao vrijedan 70 milijuna eura! PSG spreman preoteti Barceloni transfer velike zvijezde

Francuzi planiraju dovesti 28-godišnjeg playmakera kako bi dodatno ojačali momčad
Piše: JL.Objavljeno: 18. kolovoz 2022. 11:40

Nakon što je sve izglednije da Barcelona neće imati dovoljno financijskih sredstava za potpisivanje Portugalca u igru se umješao Paris Saint-Germain. Planiraju dovesti 28-godišnjeg playmakera kako bi dodatno ojačali momčad glavnog trenera Christophea Galtiera, a za to su spremni izdvojiti i do 70 milijuna eura što bi bilo dovoljno za uranjeni raskid njegova ugovora.

Silva ima još tri godine ugovora s Manchesterom, a potez četverostrukog pobjednika Premier lige ovisi o tome hoće li na adresu Pepa Guardiole stići spomenuta naknada.

Ova vijest samo je ažurirala nagađanja koja su postojala ranije ovog ljeta. Naime, u srpnju je francuski list Le Parisien tvrdio da je PSG zainteresiran za dovođenje Silve u razmjeni prema kojem bi Neymar, brazilska superzvijezda, krenuo na Etihad.

Silva je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Pepa Guardiole otkako je stigao iz Monaca 2017. godine u transferu teškom 43 milijuna funti. Postigao je osam pogodaka i upisao tri asistencije u Cityjevom pohodu na četvrti naslov engleskog prvaka u posljednjih pet godina.

Linker
26. travanj 2024 08:03