Pep Guardiola

 OLI SCARFF Afp
VELIKA NAJAVA

Pep Guardiola je odabrao: ‘Njegova sudbina da bude menadžer Manchester Cityja je zapisana u zvijezdama‘

‘Ne znam kada će se to točno dogoditi, ali moj je osjećaj da jednom sigurno hoće‘, rekao je
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2023. 19:03

Zna li se tko će jednog dana naslijediti Pepa Guardiolu na klupi Manchester Cityja? Ako pitate njega, on zna. A to bi moglo biti i najvažnije. Naime, kaže proslavljeni španjolski stručnjak da bi ga, jednom kada ode s Etihada, trebao naslijediti Vincent Kompany. Nekadašnji stožerni igrač Cityja i njegov dugogodišnji kapetan je aktualni trener drugoligaša Burnleyja s kojim se namjerava vratiti u Premier ligu.

Inače, Kompany i Guardiola već će kasnije ovoga mjeseca ukrstiti mačeve, budući da će Burnley i Manchester City igrati međusobno u četvrtfinalu FA kupa. Nije to zaboravio Guardiola pa je u najavi ligaškog dvoboja s Newcastleom odao počast igraču koji se naosvajao trofeja za vrijeme igračke karijere na Etihadu.

image

Vincent Kompany

LAURIE DIEFFEMBACQ Afp

- Njegova sudbina da bude menadžer ovoga kluba zapisana je u zvijezdama. To će se sigurno dogoditi. Ne znam točno kada, ali svakako hoće - kazao je Pep kojem ugovor s klubom ističe 2025. godine. Kako je ranije rekao, nema ga namjeru produljivati, ali ga želi odraditi do isteka.

- Impresionira me taj njegov Burnley. Već sada imaju 18 bodova više od trećeplasirane momčadi Championshipa i siguran sam da neće imati problema glede nove promocije u elitni rang. Teško je biti dominatan u toj ligi, ali Vincent pokazuje da itekako zna što radi. Jako sam zadovoljan njegovim uspjesima, a svi su ovdje sretni što ćemo se ponovno vidjeti. Kažem, ne znam kada će doći na klupu Cityja, ali moj je osjećaj da hoće.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
29. travanj 2024 23:07