NEWS IMAGES LTD/ALAMY/PROFIMEDIA
NEMIR U LONDONU

Pljušte reakcije nakon vijesti o Mateu Kovačiću: ‘To mu rade jer nije Englez; Ovo nema nikakvog smisla‘

Guardian je objavio da se Chelsea spreman riješiti 28-godišnjeg hrvatskog reprezentativca
Piše: SNObjavljeno: 02. veljača 2023. 10:25

Vijest kako bi Mateo Kovačić na ljeto mogao napustiti Chelsea uznemirila je navijače na Stamford Bridgeu. Posjetimo, Guardian je objavio kako se hrvatski reprezentativac nalazi na listi igrača koje bi londonski klub mogao prodati na kraju ove sezone, a na društvenim mrežama su odmah uslijedile burne reakcije.

"Neću lagati, bit ću ljut ako prodamo Matea Kovačića na ljeto", napisao je jedan korisnik Twittera i dodao kako ima puno igrača koji bi trebali otići prije Hrvata. "Prije svih tu su Lukaku, Aubameyang, Hudson-Odoi, Mount, Gallagher i Havertz."

"Zašto Kovačić? To nema nikakvog smisla", napisao je drugi.

"Želimo prodati jednog veznog igrača koji može iznijeti loptu? Mount i Loftus-Cheek su mnogo gori od Kovačića, ali hajdemo njega prodati jer nije Englez", kaže jedan od navijača.

Jedan je navijač jasno dao do znanja da bi od svih s liste onih koji bi mogli otići sljedećeg ljeta zadržao samo Kovačića. "Ostale treba prodati", dodao je.

"Je li istina da je Kovačić među igračima koje Chelsea želi prodati sljedećeg ljeta? To je toliko pogrešno i nikako ne podržavam tu ideju", odrješit je navijač "bluesa".

"Kada sam rekao da bi Kovačić mogao biti prodan sljedećeg ljeta neki ljudi su se smijali. Sada je to prilično izvjesno", napisao je jedan kroničar Chelseaja.

Dio fanova ipak nema problema s odlaskom Kovačića jer u Enzu Fernándezu vide zamjenu za njega.

"Znam da svi volimo Kovačića, ali on u zadnje vrijeme ne igra dobro. Često mu presijecaju dodavanja i puno puta su ga protivnici izbacili iz igre. Sada treba pokazati da je bolji igrač, a na ljeto ga treba prodati", nadovezao se drugi.

Ima i onih koji su Kovačiću odmah našli novi klub. Jedan od njih bi ga smjestio u Liverpool.

Linker
18. travanj 2024 08:18