Paul Gilham/Getty Images
PIŠU ENGLESKI MEDIJI

POBUNA I OPĆI KAOS U LONDONU Navijači bijesni, legendarni trener na rubu otkaza, a sada i ovo: Najveća zvijezda kluba se posvađala s pola svlačionice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2017. 12:10

Prema napisima engleskih medija u redovima Arsenala došlo je do pobune. Prva zvijezda 'Topnika' Alexis Sanchez (28) posvađao se sa suigračima i menadžerom Arseneom Wengerom.

Sanchez je subotnji derbi protiv Liverpoola započeo s klupe, što ga je dodatno razljutilo. A otočki mediji već mjesecima pišu o njegovom navodnom nezadovoljstvu, kako načinom vođenja momčadi, tako i klupskim ambicijama.

Navodi se kako ga je Wenger izostavio iz momčadi protiv Liverpoola zbog napuštanja jednog od treninga uoči derbija, a navodno se 'zaratio' s Alexom Oxladeom Chamberlainom i Aaronom Ramseyjem. U svakom slučaju Arsenal je protiv Liverpoola na Anfieldu izgubio s 3:1, a nakon susreta Wenger je pokušao objasniti što se događa sa Čileancem.

"Ne osporavam činjenicu da je Sanchez sjajan igrač. Uostalom ja sam ga kupio i uvijek sam ga stavljao u igru. Nije lako donositi odluke, ali ja sam se protiv Liverpoola odlučio postaviti Welbecka i Girouda, igrače koji su jači u skoku", objasnio je Wenger.

The Guardian, Sun i Telegraph svi pišu kako za Sancheza više nema budućnosti u Arsenalu i kako će on na ljeto napustiti Emirates.

Ove je sezone Čileanac u 30 utakmica upisao 20 golova i 17 asistencija, a njegovi pregovori oko produljenja ugovora (vrijedi mu do ljeta 2018.) s Arsenalom otežu se već dulje vrijeme.

Zainteresiranih klubova sigurno neće nedostajati. Još se na zimu pisalo o velikom interesu Juventusa. Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na čak 65 milijuna eura.

Linker
04. svibanj 2024 20:58