Getty Images
POČELO JE MAHANJE MILIJUNIMA

POČETAK RASPADA ŠAMPIONSKE MOMČADI Prvak prešao u Chelsea, Arsenal objavio ludu ponudu

Piše: HinaObjavljeno: 16. srpanj 2016. 19:23

Engleski premierligaš Arsenal ponudio je Napoliju 50 milijuna eura i Oliviera Girouda za napadača Gonzala Higuaina, prenijeli su talijanski mediji.

Argentinac je prošle sezone zabio 38 golova za Napoli i jedan je od najtraženijih igrača ovoga ljeta. Međutim, Napolijev predsjednik Aurelio de Laurentiis za njega traži 94 milijuna eura koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru.

U Londonu nisu spremni toliko platiti za 28-godišnjeg napadača, no Arsene Wenger je Talijanima poslao zanimljivu ponudu. Menadžer 'topnika' nudi 50 milijuna eura i francuskog napadača Girouda.

"Ukoliko Higuain napusti Italiju gotovo sigurno će preseliti u Arsenal. Wenger ga želi pod svaku cijenu," prenose talijanski mediji izjavu neimenovanog izvora iz kluba.

Giroud je u Arsenalu od 2012. kada je u London stigao iz Montpelliera za 12 milijuna eura. U dresu Arsenala u 188 nastupa zabio je 82 gola.

-------------------------------------------------------------------------------------

Kante potpisao za Chelsea

Londonski Chelsea potpisao je u subotu francuskog reprezentativca N'Golo Kantea iz prvaka Leicester Citya, objavljeno je na web-stranici Chelsea.

Kante (25) je potpisao na pet godina, a on je drugo pojačanje novog trenera Chelsea Antonia Contea nakon kupovine napadača Olympique Marseillea Belgijanca Michy Batshuayija.

"Sretan sam što sam došao u jedan od najvećih europskih klubova i što ću raditi s jednim od najvećih svjetskih trenera", kazao je Kante, koji je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za senzacionalan naslov Leicestera.

Prema engleskim medijima Chelsea je za Kantea platio 32 milijuna eura.

Linker
18. svibanj 2024 14:32