Ronaldo ignorira Carraghera

 SCREENSHOT: REDDIT
REAKCIJA LEGENDE UNITEDA

‘Potez Cristiana Ronalda bio je smiješan, zapravo urnebesan! Zašto je to napravio? Htio ga je poniziti!‘

Cristiano Ronaldo upao je nepozvan u javljanje Sky Sportsa uživo s derbija na Old Traffordu
Piše: SNObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 15:02

Dok je slavni Portugalac srdačno pozdravio i zagrlio Garyja Nevillea i Roya Keanea, Carraghera je u potpunosti ignoririrao. Video je postao internetski hit i izazvao lavine komentara, kako i navijača, tako i bivših igrača i stručnih sukomentatora.

Samo nekoliko trenutaka ranije Carragher, inače bivši igrač Liverpoola, je rekao da bi Manchester Unitedu bilo bolje bez Ronalda i da ga je peterostruki osvajač Zlatne lopte namjerno ignorirao.

"Poznajem Cristiana Ronalda, a Jamie Carragher je bio jako glasan inzistirajući da je Cristiano problem u momčadi. Vjerujte mi, Cristiano je vidio te komentare i dok im je prilazio, pomislio je, moram ga malo smiriti, poniziti i pokazati mu", rekao je Ferdinad u svom osvrtu na cijelu situaciju.

"Cristiano je vrlo proračunat i svjestan je svega što se događa. Nije netko tko sjedi doma i tko se isključi. Uvijek sam govorio, on koristi društvene mreže i komentare ljudi da se motivira i to ga pokreće još otkako je bio klinac. Zna tko o njemu govori u medijima. Jenom mi je spomenuo Garyja Linekera jer je Gary veliki fan Lionela Messija.. Jamie Carragher ga je konstantno kritizirao. On ima pravo na svoje mišljenje, ali Cristiano će to shvatiti osobno. On je emotivan tip i njegov me postupak ne čudi. Smatram da je njegov potez bio duhovit, zapravo urnebesan", rekao je Rio Ferdinand.

Usprkos 2:1 pobjedi Manchester Uniteda Ronaldo je imao večer za zaborav i dobio je priliku za igru tek 4 minute prije kraja susreta.

Linker
19. travanj 2024 09:44