Clive Brunskill/Getty Images
NOVI DATUM JE POZNAT?

PREMIERLIGAŠI SU SLOŽNI - ŽELE DA SE NASTAVI IGRATI! UGOVORI KOJI ISTIČU VIŠE NISU PROBLEM: Evo kada bi se mogla vratiti ponajbolja europska liga

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2020. 18:33

Predstavnici svih premierligaških klubova u Engleskoj u petak su prisustvovali video-konferenciji na kojoj se raspravljalo o nastavku igranja unutar jedne od najjačih liga u Europi. Predstavnici velike šestorke na čelu s vodećim Liverpoolom izjavili su da nemaju ništa protiv toga da se igranje nastavi u trenutku kada to bude dopušteno, makar se moralo igrati i u kolovozu.

Engleska je vlada već jasno dala do znanja nogometnim djelatnicima da taj sport neće imati nikakav poseban tretman i da za njega vrijede jednaka pravila, kao i za sve druge društvene djelatnosti.

Velika Britanija u karanteni je do 7. svibnja, a premierligaši su se složili da bi početak nogometa mogao uslijediti mjesec dana kasnije, 8. lipnja, ali sve će ovisiti o odlukama Vlade i zdravstvenih radnika na Otoku.

Iako su Englezi željeli sezonu završiti do 30. lipnja kako bi svi igrači pod valjanim ugovorima s klubovima završili sezonu, postaje posve jasno da se to neće moći dogoditi.

Linker
25. travanj 2024 02:21