Paul Currie/shutterstock Editorial/profimedia
ZVIJEZDA UNITEDA OTVORENO

‘Prije Ten Haga igrači se nisu birali na temelju zasluga i forme. A kukanje danas nema smisla...‘

Zanimljivu izjavu dao je lijevi bek Manchester Uniteda Luke Shaw
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2022. 13:50

Naime, Shaw kaže kako se momčad Manchester Uniteda nije uvijek sastavljala na temelju zasluga, odnosno trenutne forme i vrijednosti. Ta je opaska išla prethodnike aktualnog menadžera Erika ten Haga, Ole Gunnara Solskjaera i Josea Mourinha.

"Dobra stvar kod novog menadžera je da ako niste u dobroj formi - nećete igrati. U prošlosti to nije bio slučaj, ali mislim da je dobra stvar kod ovog menadžera što sve drži na iglama, želi se osigurati da svi igrači daju 100% svaki dan. Ako to nije slučaj - onda nećete igrati. Svi to znamo. To je za mene nešto što me tjera da radim napornije", rekao je Shaw koji je inače ove sezone izgubio mjesto u udarnoj postavi od Tyrella Malacije.

Upitan je li dobio pojašnjenje zašto je ostao bez mjesta u prvih 11, Shaw je rekao:

"Nije mi trebao zapravo ništa reći, znao sam sve. Znao sam da u prve dvije utakmice nisam bio ni blizu dobar koliko sam trebao. Znao sam da je vrijeme da ispadnem iz momčadi. Rezultati su bili loši, a ja nisam bio ni približno dovoljno dobar. Morao sam zapesti na treninzima i čekati svoju priliku. Kukanje nema smisla, na meni je da radim, bilo sam na klupi, bilo da započinjem utakmicu."

Linker
13. svibanj 2024 12:04