ADRIAN DENNIS Afp
NIJE PAZIO

Procurila snimka u kojoj zvijezda Chelseaja vrijeđa bivšeg trenera, a njegovo je objašnjenje prilično očajno

‘Svjestan sam da postoji video koji je snimljen netom nakon što sam stigao u Barcu‘
Piše: JL.Objavljeno: 10. listopad 2022. 23:39

Pierre-Emerick Aubameyang objavio na svom Twitter profilu ispriku koji se odnosi na nedavno procurjelu snimku na kojoj kritizira aktualnog trenera Arsenala Mikela Artetu.

U snimci koja je kružila društvenim mrežama, a nastala je po dolasku bivšeg napadača Arsenala u Barcelonu početkom godine, Aubameyang je kritizirao Artetu jer se ne može nositi sa starijim igračima u svlačionici.

"Veliki likovi i veliki igrači... on se ne može nositi s tim. Trebaju mu neki mladi igrači koji ništa ne govore", rekao je Aubameyang tada u videu.

Arteta je prošle sezone oduzeo Aubameyangu kapetansku traku zbog disciplinskog prekršaja, a napadač se navodno kasno vratio s putovanja iz inozemstva. Nakon toga je bio udaljen od prve momčadi, a kasnije je prešao u Barcelonu kao slobodan igrač u zimskom prijelaznom roku nakon što su mu u klubu odlučili raskinuti ugovor.

Aubameyang, koji je sada u Chelseaju, potvrdio je da su snimke koje su procurile snimljene nedugo nakon njegovog prelaska u Barcelonu kada su napetosti još bile visoke.

"Svjestan sam da postoji video koji je snimljen netom nakon što sam stigao u Barcu", napisao je Aubameyang.

"U to vrijeme još sam imao mnogo loših osjećaja u sebi - Arsenal radi sjajne stvari ove sezone i želim svim svojim starim momcima dobro, samo ne 6. studenoga", dodao je napadač, misleći na utakmicu kad će Arsenal gostovati na Stamford Bridgeu kod Chelsea.

Linker
24. travanj 2024 06:50