Alphonso Davies

 Screenshot: YouTube
JAVNO PONIŽAVANJE

Protivnik Hrvatske ‘razvaljuje‘: ‘Ti si Ronaldo, jedan od najvećih svih vremena, a on ti je kapetan!?‘

‘I ti mu se obraćaš sa ‘da, kapetane‘? Ja to ne razumijem...‘, naslađuje se Davies.
Piše: M. BarišaObjavljeno: 09. travanj 2022. 10:29

Kapetan Manchester Uniteda Harry Maguire proživljava nadasve neugodne trenutke svoje igračke karijere. Stoper kojega je klub s Old Trafforda platio Leicesteru 80 milijuna funti u posljednje je vrijeme izložen kritikama medija i porugama navijača. Ne samo Manchester Uniteda...

Nakon što je nedavno najavljen njegov nastup za englesku reprezentaciju na Wembleyu, Maguire je postao predmetom sprdnje domaćih navijača.

A fanovima Gordog Albiona pridružio se i nogometaš minhenskog Bayerna i kanadski reprezentativac Alphonso Davies. On je snimio videoclip i objavio ga na You Tube-u, u kojemu se de facto obraća Cristianu Ronaldu i javno pocjenjuje Maguirea:

- Ti si Ronaldo, jedan od najvećih igrača svih vremena, a kako se zove tvoj kapetan? Harry Maguire je tvoj kapetan? I ti mu se obraćaš sa 'da, kapetane'? Ja to ne razumijem... Ne napadam Maguirea, ali valjda bi Ronaldo trebao nositi vrpcu - progovara Davies sa slušalicama na glavi.

Tamnoputi Kanađanin više sliči reperu koji objavljuje demo-snimak neke pjesme nego nogometašu (na kojega bi se trebali koncentrirati hrvatski reprezentativci u Kataru).

Linker
20. travanj 2024 02:38