Cristiano Ronaldo neće biti zadovoljan novim pravilom koje bi mogao uvesti Ragnick

 JOSE JORDAN Afp
NA POMOLU PROBLEMI

Ralf Rangnick još nije ni debitirao na klupi Uniteda, a već bi mogao imati problema s Cristianom Ronaldom

Jedno pravilo od kojeg Nijemac ne odustaje u klubovima u kojima radi bi moglo unijeti razdor u ekipu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2021. 17:23

Ralf Ragnick je stigao u Manchester United. Iako Nijemac još neće službeno voditi ekipu dok ne riješi probleme s vizom, engleski mediji se bave onime što će donijeti Unitedu. Nije izgledno ni da će se dugo zadržati u klubu, ali Ragnick će u svojem mandatu, baš kao i svi treneri, uvesti neka svoja pravila.

Jedno od pravila koje njemački stručnjak uvede baš u svaku ekipu u kojoj radi bi moglo zasmetati zvijezde Uniteda, a posebno Cristiana Ronalda. Dok je radio u RB Leipzigu Ragnick je igračima naredio da na trening i utakmice smiju dolaziti samo u službenim vozilima kluba kako bi svi bili otprilike podjednaki, a Mirror tvrdi da će ovo pravilo uvesti i u Manchesteru.

Ako se to dogodi, to će posebno pogoditi Ronalda čija kolekcija automobila vrijedi preko 20 milijuna eura. Portugalac ima brojne skupocjene automobile među kojiam su Ferrariji i Lamborghiniji, a nedavno je kupio i Bentleyja vrijednog 300.000 eura. Na treninge dolazi s različitim automobilima iz kolekcije, a to su mu, kao i dosta toga drugoga, treneri do sada tolerirali.

Ronaldo je ipak jedan od najboljih na svijetu i naravno da ima i više slobode od ostalih suigrača, no Englezi pišu kako bi se to moglo promijeniti. Ragnick nikada u svojoj karijeri nije napravio iznimku i popustio jednom igraču pa tako neće ni Ronaldu, a Englezi ističu kako bi tu moglo doći do skuoba između njih dvojice.

Ako Ragnick uvede ovo pravilo i u United, Ferrariji, Lamborghiniji i Bentley će morati ostati u Ronaldovoj garaži, a svi će na trening, ako dolaze automobilima, morati doći u Chevroletovim vozilima. Iako ta kompanija nije više na dresu kluba i dalje je službeni partner Uniteda.

Linker
28. travanj 2024 21:07