Antonio Rudiger je nedavno imao obračune i s Luisom Suarezom
 DANIEL MIHAILESCU Afp
ESKALACIJA SUKOBA

Raspad sistema nakon debakla: Fizički obračun zvijezda Chelseaja, njemački reprezentativac potjeran!

Za vrijeme trening-utakmice najskuplji vratar svijeta sukobio se s prvim čovjekom zadnjeg reda.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2021. 19:27

Dan nakon što su na svom stadionu doživjeli brutalan poraz od West Bromwicha (2:5) nije prošao slobodno za nogometaše Chelseaja. Postrojio ih je njemački trener Thomas Tuchel odmah, jer već je u srijedu na redu teška zadaća u Ligi prvaka protiv Porta. Bit će to prvi susret četvrtfinala Lige prvaka, a nakon igre protiv momčadi Sama Allardycea najmanje se paralela moglo povlačiti s tim natjecanjem.

Nije tu bio kraj problemima za Plavce. Na nedjeljnom treningu sukobili su se njemački stoper Antonio Rudiger i španjolski vratar Kepa Arrizabalaga. Engleski Telegraph izvijestio je da je Rudiger poslan ranije kući s treninga, nakon što je u jednoj utakmici "na male golove" oštro startao na najskupljeg vratara svijeta. Tuchel koji je nastojao zabiti gol za svoju momčad prejako je ušao u Kepu prilikom pokušaja dolaska do jedne lopte pa je sve eskaliralo...

Kad je trener Tuchel vidio da se njegov sunarodnjak Rudiger neće smiriti, udaljio ga je iz trening centra u londonskom Cobhamu. Prema navodima istog medija, stvari su se ubrzo smirile, a i treneru je jasno da su se svi incidenti riješili. Rudiger se kasnije ispričao, ali kako vele očevici incidenta, nije to bilo nimalo ugodno.

Podsjetimo, WBA je u subotu nanio prvi poraz Thomasu Tuchelu na klupi Chelseaja u njegovoj 15. utakmici, a do jučer je njegova momčad za vrijeme tekućeg mu mandata primila samo dva pogotka... I onda - pet.

Linker
18. srpanj 2024 21:43