ACTION FOTO SPORT Nurphoto Via Afp
PROCURILO U MEDIJE

Rasulo u svlačionici europskog prvaka! Lukaku nije jedini nezadovoljnik, a za sve je kriv jedan čovjek!

Romelu Lukaku nije jedini nezadovoljni igrač u Chelseajevoj svlačionici
Piše: SNObjavljeno: 26. siječanj 2022. 13:58

Javljaju tako engleski mediji koji navode da je Romelu Lukaku tek najglasniji nezadovoljni stanovnik svlačionice europskih prvaka, ali da postoji velik broj ofenzivnih igrača koji su itekako nezadovoljni svojim ulogama i statusom pod menadžerom Thomasom Tuchelom.

Lukaku je bio taj koji je javno izrazio svoje nezadovoljstvo u intervju za talijanski Sky, dok ostali igrači nezadovoljstvo uglavnom drže za sebe.

The Athletic tako tvrdi da ofenzivne igrače Chelseaja najviše smeta Tuchelov pristup, koji uključuje konstantno vikanje uz aut liniju i grube riječi zbog pogrešaka.

Konstantne promjene u napadu razlog su manjka samopouzdanja i nezadovoljstva kod napadača, kao i promjene pozicija kod određenih igrača kao što je slučaj kod Christiana Pulišića i Calluma Hudson-Odoija. Među nezadovoljnicima se spominju imena Hakima Ziyecha koji je odbio proslaviti svoj gol protiv Brightona ranije ovog mjeseca, kao i Tima Wernera i Kaija Havertza za koje je Chelsea kombinirano platio 124 milijuna funti, ali su zajedno ove sezone započeli svega jednu utakmicu i to protiv Leedsa u prosincu prošle godine.

Obojica su za usporedbu započeli finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja prošle godine.

Kako biklo, Chelsea je pobijedio u svega dvije od posljednjih osam premierligaških utakmica, a nakon 24 kola za liderom Manchester Cityjem zaostaje 10 bodova uz utakmicu više.

Linker
23. travanj 2024 11:46