Jack Grealish
 ADRIAN DENNIS Afp
PRVAK OPET POBJEĐUJE

Razigrani Manchester City potpuno razbio Norwich, zabio i najskuplji iigrač u povijest Premiershipa

Bila je to prva pobjeda i prvi bodovi za aktualnog prvaka u novoj sezoni
Piše: HinaObjavljeno: 21. kolovoz 2021. 18:30

Engleski nogometni prvak Manchester City u susretu je 2. kola nove sezone na svom terenu deklasirao novaka u ligi Norwich City sa 5-0 (2-0) i tako upisao prvu pobjedu i prve bodove u novoj sezoni.

image
ADRIAN DENNIS Afp

Pritisak Građana rezultirao je vodstvo već u sedmoj minuti kada se lopta od vratara gostiju Krula (7-ag) odbila u mrežu. Novo skupocjeno pojačanje Grealish (22) povisio je na 2-0 sredinom prvog poluvremena, dok su se u nastavku u strijelce upisali Laporte (64), Sterling (71) i Mahrez (84).

image
ADRIAN DENNIS Afp

Ranije u subotu Liverpool je na svom Anfieldu svladao Burnley sa 2-0 (1-0). Pogotke za drugu pobjedu u novoj sezoni postigli su Diogo Jota (18) glavom nakon odličnog centaršuta Tsimikasa i Mane (69) koji je lijepim volejom okrunio tečnu akciju i odlično dodavanje Alexander-Arnolda.

- Na trenutke smo bili briljantni, znali smo kakav nas težak suparnik čeka u fizičkom dijelu, ali napokon smo dočekali pun Anfield, a uz ovakvu podršku sve je lakše - istaknuo je menadžer Liverpoola Jürgen Klopp.

Nogometaši Brighton and Hove Albiona postali su druga momčad koja je ostvarila drugu pobjedu u prva dva kola engleske Premier lige, oni su na svom terenu svladali Watford sa 2-0 (2-0).

image
ADRIAN DENNIS Afp

image
ADRIAN DENNIS Afp

Linker
16. travanj 2024 19:29