Rafaela Pimenta

 SCREENSHOT YOUTUBE
PADA NOVA GRANICA

Reklama godine: ‘On će biti postati prvi nogometaš u povijesti vrijedan milijardu funta!‘

‘Ako spojite njegovu nogometnu vrijednost, vrijednost njegovog imidža, vrijednost njegovog sponzora...‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 22. listopad 2022. 08:29

Rafaela Pimenta, menadžerica norveškog centafora, stroja za golove Erlinga Haalanda predvidila je da će napadač Manchester Cityja postati prvi nogometaš čija će vrijednost na tržištu iznositi milijardu funti!

Manchester City je ljetos doveo Haalanda za 51.2 milijuna funta nakon aktiviranja klauzule o oslobađanju u njegovom ugovoru s Borussijom Dortmund. Ovaj 22-godišnjak je dosad već postigao 20 golova u 14 utakmica za momčad Pepa Guardiole.

Haalandov menadžer vjeruje da će tržišna vrijednost Norvežanina skokovito rasti u budućnosti sudeći po usporedbama s drugim zvijezdama kao što je Kylian Mbappe iz Paris Saint-Germaina.

image

Erling Haaland

OLI SCARFF Afp

- Mislim da će Erling biti prvi igrač koji će ostvariti transfer od oko milijardu funti - smatra Pimenta, kojo bi naravno odgovarao takav razvoj karijere njezonog klijenta.

- Ako spojite njegovu nogometnu vrijednost, vrijednost njegovog imidža, vrijednost njegovog sponzora, to je sigurno milijarda funti. Ako imate imalo pojma o tržištu, normalno je usporediti Erlinga s Mbappeom, ali Haaland ide korak dalje.

Da, maleni koračić od milijardu funta. U eurima, našoj budućoj novčanoj jedini, je to "malo" više. Milijardu i 140 milijuna. Halo Bing, kako brat? Cijena? Prava sitnica.

Linker
23. travanj 2024 09:28