PREMIERSHIP

Remi West Hama i Newcastlea, Nikola Vlašić ušao s klupe, Dawson zabio drugu utakmicu zaredom

U posljednjim sekundama prvog dijela gosti su izjednačili, a gol je zabio Willock
Piše: HinaObjavljeno: 19. veljača 2022. 15:43

U prvoj utakmici 26. kola engleske Premier lige nije bilo pobjednika. U Londonu su West Ham i Newcastle odigrali 1-1.

Oba su pogotka postignuta u prvom poluvremenu. Domaćin je poveo golom Dawsona u 32. minuti, čime je zabio drugu utakmicu za redom u prvenstvu. No, u posljednjim sekundama prvog dijela gosti su izjednačili, a gol za, na kraju se ispostavilo konačnih 1-1, zabio je Willock.

U nastavku su mreže mirovale, a tijekom drugog poluvremena u igru je za West Ham ušao i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je u 73. minuti zamijenio Benrahmu.

West Ham je ostao peti na ljestvici te ima bod manje od četvrtog Manchester Uniteda. Newcastle se bodovno izjednačio s Evertonom i imaju po 22 boda (16. i 17. mjesto), a ovim remijem stao je i niz od tri ligaške pobjede koje je imao Newcastle. U posljednjih šest utakmica u Premier ligi Newcastle je upisao tri pobjede i tri neodlučena rezultata.

U nastavku subote u ovom kolu još će igrati: Arsenal - Brentford, Aston Villa - Watford, Brighton - Burnley, Crystal Palace - Chelsea, Liverpool - Norwich, Southampton - Everton i u derbiju Manchester City - Tottenham.

U nedjelju su, pak, na rasporedu dvije utakmice: Leeds - Manchester United i Wolverhampton - Leicester.

Premier liga, 26. kolo:

West Ham - Newcastle 1-1 (Dawson 32 / Willock 45+1)

Linker
26. srpanj 2024 12:42