ADAM DAVY/Pool7AFP
Egipćanin u centru pažnje

‘Salah je nesretan u Liverpoolu koji razmišlja prodati ga‘ Izjava koja je preplašila navijače Redsa

‘Da Salah igra za Barcelonu ili Real Madrid na ovoj razini, osvojio bi Zlatnu loptu...‘
Piše: SNObjavljeno: 21. prosinac 2020. 10:30

Mohamed Salah nesretan je u Liverpoolu i želi napustiti klub, a aktualni engleski prvak razmišlja o toj opciji.

Tako barem tvrdi Mohamed Aboutrika, Salahov bivši suigrač iz egipatske reprezentacije.

"Nazvao sam Salaha zbog cijele situacije u Liverpoolu i uznemiren je, ali kaže da to nikad ne bi utjecalo na njegove izvedbe na travnjaku. Znam da Salah nije sretan u Liverpoolu, rekao mi je razloge, ali to je tajna i ne smijem ih javno govoriti. Ali jedna od stvari koje je naljutila Salaha je što nije imenovan kapetanom protiv Midtjyllanda", rekao je Aboutrika za beIN Sports.

"Da Salah igra za Barcelonu ili Real Madrid i da igra na razini na kojoj je sad u Liverpoolu, osvojio bi Zlatnu loptu. Zato je normalno da španjolski mediji pitaju Salaha o Realu i Barceloni. Po mom mišljenju u Liverpoolu razmišljaju o prodaji Salaha zbog ekonomskih razloga. Nemam nikakvog utjecaja na Salahove odluke, on je moj prijatelj i brat i dovoljno je pametan da zna što je za njega najbolje", zaključio je Aboutrika.

Inače, Salah je tijekom nedavnog intervjua za As priznao da je otvoren za transfer u španjolske velikane, kao i da je razočaran što nije ponio kapetansku traku protiv danskog kluba u Ligi prvaka.

"Iskreno, da bio sam jako razočaran jer nisam imenovan kapetanom, ali to je odluka trenera. Ostanak u Liverpoolu? To je teško pitanje, ali sve je u klupskim rukama", rekao je, između ostaloga, Salah.

Linker
02. svibanj 2024 06:39