PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP
Velikani ‘vrebaju‘ iz sjene

Samo osam mjeseci nakon velikog transfera zvijezda Man. Uniteda zakačila se s trenerom i želi otići!?

Njegovo nezadovoljstvo navodno je eskaliralo u susretu protiv Tottenhama koji je United izgubio 6:1
Piše: SNObjavljeno: 17. listopad 2020. 08:18

Bruno Fernandes mogao bi ekspresno napustiti redove Manchester Uniteda, a dva su giganta u lovu na njegovo dovođenje.

Senzacionalna je to vijest koju je lansirao engleski The Sun i to svega osam mjeseci nakon što je stigao iz redova lisabonskog Sportinga za 68 milijuna funti odštete.

The Sun tvrdi kako je Fernandesa jako iziritirala činjenica da je bio zamijenjen u visokom 6:1 porazu protiv Tottenhama, te je tada njegovo nezadovoljstvo eskaliralo u toj mjeri da je menadžeru Ole Gunnaru Solskjaeru prigovorio na odabranoj taktici.

Podsjećamo, portugalski veznjak stigao je Old Trafford u siječnju i pokazao se ključnim igračem za United koji je na njegovim krilima u zadnji tren izborio plasman u Ligu prvaka. Ovaj 26-godišnjak je zabio 14 golova u svim natjecanjima od transfera i postao je jedan od najutjecajnijih i najglasnijih igrača u svlačionici.

"Bilo je puno špekulacija. Prvo se radilo o raspravi sa suigračem i nije držalo vodu (Lindelof), a sada sa Solskjaerom. Vjerujem da je to način da se destabilizira momčad i ono što je napisano nije istina. Zamijenjen sam na poluvremenu, da. Ali trener mi je rekao da je utakmica praktički izgubljena i da ih je još puno pred nama. Nisam bio zadovoljan, ali nisam ni rekao ništa što bi moglo naškoditi momčadi", pravdao se Fernandes nakon što je Portugal pobijedio Švedsku u Ligi nacija.

U svakom slučaju interes za Fernandesovo dovođenje pokazali su navodno Barcelona i Real Madrid koji pomno prate zbivanja na Old Traffordu i spremni su reagirati pokažu li se priče o turbulenacijama istinitima.

A porazi od Crystal Palacea i Tottenhama nagomilali su pritisak na Solskjaera i Manchester United uoči današnjeg gostovanja kod Newcastlea...

Linker
19. travanj 2024 21:31