KHALED DESOUKI Afp
ŽESTOKE KRITIKE LEGENDE

‘Sancho se nikad ne vraća, Antony je poput ponija koji zna jedan trik, a obrana Uniteda nije dovoljno dobra...‘

Nakon utakmice 3. kola skupine E Europske lige između Omonije i Manchester Uniteda legenda Crvenih vragova nije štedjela kritike
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2022. 07:16

Iako je Manchester United na kraju slavio s 3:2 u utakmici u kojoj je gubio 1:0, Paul Scholes kritički se dotaknuo pojedinih zvijezda svog bivšeg kluba.

Nakon utakmice trener Manchester Uniteda Erik ten Hag se požalio da su krila njegove momčadi bila prestatična u prvom poluvremenu, sa čime se Scholes složio.

"Sancho je igrač koji u principu nikad zbilja ne trči unatrag, ne vraća se. Uz njega je potreban brzi lijevi bek ili dobar centralni napadač s kojim bi se povezao, a to u ovom trenutku nema. Antony se s druge strane isto ne vraća natrag. Meni se on zapravo čini kao poni koji zna jedan trik. Uvijek reže prostor i ulazi u sredinu, dodaje braniču ili puca. Mora se malo razviti, treba mu vremena", rekao je Scholes za BT Sport.

Nije Scholes tu stao.

"Mislim da posljednja četvorka Manchester Uniteda nije dobra u situacijama jedan na jedan, a na kraju je United imao i malo sreće iako je stvarao prilike."

Osvrnuo se i na igru Cristiana Ronalda koji nije uspio zabiti iako je imao jedan čisti zicer.

"Ronaldo je bio frustriran jer je trebao zabiti, ali United se treba zabrinuti zbog obrane koja izgleda klimavo i tu je potrebno puno posla."

Linker
20. travanj 2024 04:27