DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Dave Shopland/Shutterstock Editorial/Profimedia
TUCHEL O PROBLEMIMA

‘Sankcije? Iznenađeni smo, ali sve dok imamo dovoljno dresova i dok je autobus pun goriva doći ćemo i igrati‘

Nogometaši Chelseaja osvojili su sinoć tri gostujuća boda protiv Norwicha, a našli su se u neobičnoj situaciji
Piše: SNObjavljeno: 11. ožujak 2022. 07:49

Naime, suradnju Chelseaju je neposredno uoči ogleda protiv Norwicha otkazala telekomunikacijska tvrtka Three, koja je tražila da se njihov logo po hitnom postupku makne s dresova.

Kako je momčad Chelseaja već bila u Norwichu s garniturom dresova, ekonom je trčao do fan shopa po novu garnituru običnih plavih dresova.

Britanska vlada je, kao odgovor na rusku invaziju na Ukrajinu, objavila nove sankcije protiv sedam ruskih oligarha, među kojima je i Roman Abramovič, vlasnik prvoligaša Chelseaja čija je prodaja na čekanju.

Kako na cjelokupnu situaciju vezanu uz Chelsea, kojem su zasad do daljnjega zamrznute i aktivnosti na transfer tržištu, gleda trener Thomas Tuchel, objasnio je nakon 3:1 pobjede protiv Norwicha.

"Vjerujem ljudima koji su odgovorni i vjeruje Vladi da će pronaći rješenje koje će nam omogućiti da nastavimo. Da nastavimo kroz sezonu i da nastavimo odlučivati o našim potezima na ljeto. Svi smo iznenađeni ovim vijestima i zasad je prerano gledati prema ljetu", rekao je Tuchel.

"Uvijek možemo imati mirotvornu poruku i ona nikad nije pogrešna, a možda je problem naći dovoljno dresova u kojima možemo igrati s obzirom na sankcije. Ali sve dok imamo dovoljno dresova i dok je autobus pun goriva doći ćemo na utakmicu i biti kompetitivni. To je ono što svi možemo reći i što tražimo sami od sebe. Kada dođe velika oluja ukopate se, držite se zajedno i ostanete jaki. A poruke za mirom nikad ne mogu biti pogrešne", dodao je Chelseajev trener.

Linker
20. travanj 2024 13:40