LINDSEY PARNABY Afp
SVE JE OBIČNA LAŽ?

Senzacija s Otoka: Cristiano Ronaldo se vraća u svoj prvi klub, pregovori su već započeli?

Na to je ukazivala i fotografija Ronaldovog automobila koji je primijećen na parkingu stadiona ‘Jose Alvalade‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. srpanj 2022. 08:10

Cristiano Ronaldo nije započeo pripreme s Manchester Unitedom, klubu je poručio kako su u pitanju privatni razlozi. Ubrzo se ispostavilo kako slavni portugalski napadač traži novu sredinu za novu sezonu, a glavni je razlog, kako se to protumačilo u javnosti, neigranje Crvenih vragova u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Tražio je Ronaldo ambiciozniju sredinu, a mogao bi je pronaći u još jednom povratku korijenima. Naime, dok je u Manchesteru krenuo njegov zvjezdani uspon, seniorsku karijeru započeo je u Sportingu iz Lisabona, kamo je kao dječak stigao iz rodnog Funchala na Madeiri.

image
PEDRO FIUZA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Pedro Fiuza/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Portugalski mediji izvijestili su kako su počeli pregovori dva kluba o Ronaldovoj posudbi u redove Sportinga, a tijekom nedjelje je na to ukazivala i fotografija Ronaldovog automobila koji je primijećen na parkingu Sportingovog stadiona ‘Jose Alvalade‘.

Navijači su odmah pali u euforiju, da bi u večernjim satima stigla informacija kako klub iz Lisabona želi posuditi Ronalda od Crvenih vragova, s kojima ima ugovor još godinu dana.

Međutim, na Instagram profilu SportTV Portugal Ronaldo je na glasinu da se vraća u Sporting napisao da je to laž.

U prošloj sezoni Ronaldo je za Manchester United postigao 24 pogotka u 37 utakmica, dok je za Sporting nakon staža u mlađim uzrastima za prvu momčad upisao 31 nastup uz pet pogodaka.

Bilo je to 2002. i 2003. godine, dakle kapetan portugalske reprezentacije je na pragu povratka u domovinu nakon dva desetljeća izuzetno uspješne karijere koju je po odlasku iz Lisabona proveo u dva mandata u Manchester Unitedu, te u Real Madridu i Juventusu.

Linker
18. travanj 2024 23:15