Manchester City's English midfielder Raheem Sterling (C) celebrates scoring during the English Premier League football match between Brighton and Hove Albion and Manchester City at the American Express Community Stadium in Brighton, southern England on July 11, 2020. (Photo by Catherine Ivill/POOL/AFP)/RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications./
 CATHERINE IVILL/AFP
35. kolo Premiershipa

Sheffield United nadomak povijesnog uspjeha nakon slavlja protiv Chelseaja, hat-trick Raheema Sterlinga

Chelsea može pasti već u nedjelju čak na peto mjesto u slučaju pobjeda Leicestera i Man. Uniteda
Piše: HinaObjavljeno: 11. srpanj 2020. 21:16

Nogometaši Chealseja doživjeli su težak poraz (0-3) na gostovanju kod Sheffield Uniteda u utakmici 35. kola Premijer lige.

Dva pogotka za domaće dao je McGoldrick (18, 77), a u strijelce se upisao i McBurnie (33), pa je Sheffield sada šesti s 54 boda i ima velike šanse da se po prvi puta u povijesti plasira u Europsku ligu.

Chelsea je i dalje treći s 60 bodova i to je pozicija koja garantira Ligu prvaka, no može pasti već u nedjelju čak na peto mjesto u slučaju pobjeda Leicestera i ManU-a.

Mateo Kovačić je ostao na klupi gostiju.

U posljednjoj utakmici dana Manchester City je potopio Brighton u gostima s 5:0 uz hat-trick Raheema Sterlinga. Zabijao je napadač 'Građana' u 21., 53. i 81. minuti, a među strijelce su se upisali i Gabriel Jesus (44.) i Bernardo Silva (56.).

Linker
26. travanj 2024 15:45