OLI SCARFF/Pool/AFP
Pišu Englezi

Sjajna vijest za Slavena Bilića nakon debakla i kazne: Hrvat bez kojeg više ne može ostaje u klubu!?

‘Ako su pravila takva da razgovor sa sucem nije dozvoljen, neka bude, zaboravit ćemo na to‘
Piše: SNObjavljeno: 25. rujan 2020. 08:57

Prema napisima engleskih, ali i portugalskih medija, Filip Krovinović na korak je od dogovora nove jednogodišnje posudbe u redovima West Bromwich Albiona.

Sjajna je to vijest za hrvatskog menadžera Slavena Bilića koji je svakodnevno u posljednjih tjedan dana inzistirao kod klupske uprave na Krovinovićevom ostanku.

Navodno je WBA došao na korak od dogovora s Benficom oko ostanka Krovinovića i čeka se tek službena potvrda.

image
Sofascore
www.sofascore.com

"Bit ću jako razočaran ukoliko se to ne dogodi, čak ne želim uopće razmišljati o tome", rekao je prošlog tjedna Bilić.

Interes za dovođenjem Krovinovića pokazali su Getafe i Bologna, ali Benfica nije dobila konkretnu i zadovoljavajuću ponudu, a ovaj 25-godišnji veznjak je prošle sezone skupio čak 43 nastupa u dresu 'Baggiesa' i odigrao je važnu ulogu u njihovoj promociji u Premiership.

image
ALEX PANTLING/Getty Images

WBA je ranije već ranije osigurao trajne transfere trojice igrača koji su prvotno dovedeni na posudbe, Gradyja Diangane, Matheusa Pereire i Calluma Robinsona.

Inače, Bilić je danas prihvatio novčanu kaznu od 8000 funti koju mu je odredio FA zbog 'nepriličnog ponašanja' u premierligaškjoj utakmici protiv evertona.

"Razgovarao sam s ljudima iz FA-a i dobio sam kaznu zbog koje nisam sretan. Najlakši izlaz iz svega je platiti kaznu. Ako su pravila takva da razgovor sa sucem nije dozvoljen, neka bude, zaboravit ćemo na to, ali znam da nisam nisam napravio ništa lošega. Moja namjera je bila malo porazgovarati sa sucem, na što kao menadžer, mislim, da imam pravo", komentirao je Bilić.

Usprkos crvenom kartonu protiv WBA Bilić će imati pravo sjediti na klupi WBA u nedjeljnom okršaju protiv Chelseaja, zato što je pregledavanjem snimke ustvrđeno da nije vrijeđao suca Mikea Deana.

Linker
20. travanj 2024 14:36