DAVID ROGERS
Zanimljiva rješenja

Slaven Bilić dovodi bivšeg dinamovca i legendarnog napadača koji danas već ima 36 godina!?

Bilićeva je momčad na početku sezone upisala dva poraza u Premiershipu i ispala iz Liga kupa
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2020. 19:42

Engleski "The Sun" piše da je West Bromwich Albion u kontaktu s 36-godišnjim Togonacem Emmanuelom Adebayorom koji je trenutačno bez kluba.

WBA hitno treba novog napadača, Slaven Bilić muku muči s realizacijom na početku nove sezone poslije ulaska u Premiership, a Adebayor je slobodan i ima golemo iskustvo igranja u Premiershipu u Arsenalu, Cityju i Tottenhamu.

Uz Adebayora Bilić bi nakon Filipa Krovinovića mogao posegnuti za još jednim Hrvatom. Prema napisima grčkih medija riječ je o 22-godišnjem lijevom beku Stuttgarta Borni Sosi za kojeg su interes navodno pokazali Olympiacos i WBA.

Bivši dinamovac je pod ugovorom u Stuttgartu do 2023. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 2 milijuna eura. Cijena koju si svakako WBA može priuštiti.

Bilićeva je momčad na početku sezone upisala dva poraza u Premiershipu (3:0 protiv Leicestera i 5:2 protiv Evertona), pa potom ispala iz Liga kupa od Brentforda donedavnog velikog konkurenta u Championshipu.

image
Emmanuel Adebayor
NORBERTO DUARTE


Dembele za Douglasa Costu

A najava o zanimljivoj zamjeni igrača dolazi iz Španjolske i Italije. Nakon što su "razmijenili" Arthura i Pjanića, Barcelona i Juventus navodno spremaju novi "trade".

Barcelona u Torino šalje Ousmanea Dembelea, (23) desnokrilnog napadača kojeg je prije tri godine platila 136 milijuna eura. Sedam godina stariji Douglas Costa ide u suprotnom smjeru. Vidjet ćemo hoće li i drugi veliki trade dvaju klubova zaživjeti do kraja ovog prijelaznog roka.

Linker
24. travanj 2024 13:44