Slaven Bilić
 TIM KEETON
‘NIŠTA NE ZAMJERAM, ALI...‘

Slaven Bilić i dalje čeka pobjedu: ‘Ako mislimo ostati u ligi, ovakve utakmice moramo pobjeđivati!‘

Izjavom nakon ogleda protiv Burnleyja Bilić je zapravo potvrdio ono što se već zna.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2020. 21:21

Nakon što su njegovi izabranici odigrali 0:0 protiv Burnleyja u susretu 5. kola engleske Premier lige, trener West Bromwich Albiona Slaven Bilić odmah je požurio dati izjavu britanskim medijima. Sve je zanimalo hoće li iskazati zadovoljstvo time što mu je momčad ipak odigrala pozitivnu utakmicu nakon vrlo turbulentnog starta u sezonu.

- Moram reći da nisam u potpunosti sretan jer smo tražili sva tri boda. Ali, to je naša snaga danas. Bili smo pozitivni, momci su odigrali dobro, stvarali su šanse i mogli smo zabiti taj pogodak koji bi nas doveo do pobjede.

Svojim momcima Bilić ne zamjera baš ništa, dapače.

- Dali smo sve što smo u ovom trenutku mogli. Rekao sam mojim igračima nakon ulaska u svlačionicu da ćemo i dalje nastaviti tražiti tu pobjedu kojom ćemo otkloniti pritisak. Moramo nastaviti graditi atmosferu na ovome. Stvorili smo dosta prilika, i više nego dovoljno da (barem jednu) zabijemo. Imali su i oni iz Burnleyja nekoliko, budimo iskreni. Tako da, kad se sve zbroji, neodlučeno je i najpošteniji ishod.

Raduje ga to što WBA konačno u jednoj utakmici nije primio pogodak.

- Čista mreža i bod. Za sada - dosta. Idemo nastaviti u ovakvom tempu. Znamo da su ovo utakmice u kojima, pogotovo kada igraš kod kuće, moraš pobijediti. Svaka čast Burnleyju, ja ih jako respektiram, ali ako mislimo ostati u ligi, ovakve tipove utakmica moramo pobjeđivati - rekao je Bilić.

Linker
20. travanj 2024 02:46