DAVE THOMPSON/Pool/AFP
BITI ILI NE BITI

Slaven Bilić na rubu otkaza! Ovo su njegovi najveći ‘grijesi‘, a jedna mu stvar nikako ne ide u prilog

Subotnje premierligaško gostovanje kod Newcastlea mogla bi biti presudno za Bilićevu budućnost u WBA-u
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2020. 08:23

Slaven Bilić više nema vremena za pogrešku i subotnja utakmica protiv Newcastlea u Premier ligi lako bi mu mogla biti posljednja na klupi West Bromwich Albiona.

'Baggiesi' se trenutno nalaze na pretposljednjem 19. mjestu ligaške ljestvice, a od povratka u englesku elitu dobili su svega jednu utakmicu.

Daily Mail tako navodi kako bi eventualni subotnji poraz od Newcastlea mogao biti presudan za Bilića uoči još zgusnutijeg blagdanskog rasporeda.

U klubu navodno naveliko traže zamjenu za bivešeg hrvatskog izbornika kojem svakako nisu pomogle javne kritike oko politike dovođenja i prodaje igrača na račun uprave. Iako je preko ljeta WBA potpisao devetoricu igrača, nije doveo trojicu na kojima je navodno posebno inzistirao Bilić, a to su Ollie Watkins, Eberechi Eze i Antonee Robinson koji su svi redom završili u drugim sredinama.

U listopadu je WBA prodao Ahmeda Hegazija u saudijski Al-Ittihad, što se, dakako, Biliću također nije svidjelo, kao ni njegovi komentari upravi na račun tog poteza.

Da stvar po hrvatskog trenera bude gora u posljednjoj utakmici i visokom 5:1 porazu od Crystal Palacea ostao je bez Matheusa Pereire kojeg zbog crvenog kartona čekaju tri utakmice suspenzije. A brazilski playmaker je najkreativniji igrač 'Baggiesa'.

A nakon Newcastlea WBA-u dolaze redom utakmice protiv Manchester Cityja, Aston Ville, Liverpoola, Leedsa...

Linker
04. svibanj 2024 20:29