Reuters / Dylan Martinez Livepic
SLUŽBENA PRESICA

SLAVEN BILIĆ U PROBLEMIMA UOČI WATFORDA Hrvatski trener otkrio West Hamov 'hendikep' i progovorio o velikoj dilemi Waynea Rooneyja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2017. 14:49

Slaven Bilić održao je presicu uoči subotnjeg premierligaškog gostovanja kod Watforda.

Između ostaloga, novinare je zanimao njegov komentar o budućnosti Waynea Rooneyja. Naime, engleski mediji naveliko pišu kako bi kapetan Manchester Uniteda mogao napustiti Old Trafford zbog nezadovoljstva minutažom, a najčešće se spominje bogati transfer u Kinu.

"Rooney ima 31 godinu i definitivno ima dosta kvalitete i mogućnosti da ostane u Europi. Ali ppet, napravio je sve i nema što više dokazivati bilo kome. Jako je teško igraču koji je napravio sve pronaći novi izazov, a on je to uspio s Manchester Unitedom", objasnio je Bilić.

"Bio je kapetan Manchester Uniteda i jedan od najboljih europskih igrača, pa kamo da ode nakon svega toga? To je njegova odluka. On je premierligaška legenda, uz bok Franku Lampardu, Stevenu Gerrardu i Thierryju Henryju, koji su sve redom vrhunski igrači", dodao je hrvatski trener.

Što se tiče same utakmice protiv Watforda Biliću je pod upitnikom nastup Andyja Carrolla koji je zabio četiri gola u zadnje četiri utakmice. Carroll ima problema s ozljedom prepona i odluku o njegovom eventualnom nastupu hrvatski će trener donijeti u posljednji trenutak.

"Kada je zdrav i spreman Andy je vrhunski napadač. Ovo nije teška ozljeda, ali utječe na njega i nije dobra za nas. Nije dobra naravno ni za njega i njegov poziv u englesku reprezentaciju. Slična mu se stvar dogodila prošle godine. Bio je sjajan na početku protiv Southamptona i Liverpoola, a onda se ozlijedio i nije ga bilo četiri tjedna. Što se tiče utakmice protiv Watforda, pokušat će trenirati i ako bude dobar onda možda ima šanse biti u momčadi u subotu".

B
Reuters / Peter Nicholls Livepic / REUTERS

Komentirao je Bilić i prošlotjedni momčadski put u Dubai na treninge u toplim vremenskim uvjetima.

"Bio je to jako dobar put. Naporno smo trenirali, više nego što bismo trenirali da smo ostali ovdje. Momčadsko zbližavanje je dobro za igrače koji se nisu posve otvorili, koji dođu na trening, razgovaraju s najboljim prijateljem i onda odu kući. Ovo je drugačije. Zajedno ste 24 sata na dan sedam dana u tjednu i otvorite se cijeloj momčadi. Zato je bilo jako dobro".


Andy Carroll Goal HD - West Ham United 2-0... by Zidane-k

Linker
13. lipanj 2024 18:45