REUTERS/Eddie Keogh
SLUŽBENA OBJAVA U PONEDJELJAK?

SLAVEN BILIĆ VIŠE NIJE MENADŽER WEST HAMA? Londonski tabloid već je smijenio hrvatskog trenera, ali svi su složni da je odluka u klubu već donesena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2017. 22:45

Prema napisima londonskog tabloida The Suna Slaven Bilić je smijenjen s menadžerske klupe West Hama, iako u klubu još nisu potvrdili takvu odluku i službeno.

Ostali, pouzadniji izvori iz Engleske poput BBC-a, Sky Sportsa i The Guardiana javljaju kako će odluka o njegovoj sudbini pasti u sljedećih 48 sati, a moguće već u ponedjeljak kada se očekuje da se bivši izbornik hrvatske reprezentacije sastane s klupskom vrhuškom. Svi su složni kako je odluka već pala, ali se samo čeka njezino službeno priopćenje.

Nakon subotnjeg 4:1 poraza od Liverpoola u Premiershipu dodatno je povećan ionako već veliki pritisak na hrvatskog trenera, a kao najveći favorit za njegovog nasljednika slovi David Moyes, bivši menadžer Evertona i Manchester Uniteda.

Pouzdani Guardian navodi kako je Bilićeva smjena rasplet kakav se očekuje u West Hamu i da je domaći poraz od Liverpoola bila kap koja je prelila čašu za klupskog suvlasnika Davida Golda.

Nakon spomenutog poraza 'Čekićari' se nalaze na 18. mjestu premierligaške ljestvice u zoni ispadanja.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 09:38