Cesc Fabregas

 ACTION FOTO SPORT Nurphoto Via Afp
FABREGAS ZNA

Slavni Španjolac želi bivšeg dinamovca u Chelseaju: ‘On bi bio sjajno pojačanje‘

Dinamo će dobro zaraditi od novog transfera svoje bivše velike zvijezde
Piše: SNObjavljeno: 24. prosinac 2022. 09:10

Cesc Fabregas i dalje igra profesionalni nogomet u talijanskom drugoligašu Comu u koji je došao ovog ljeta iz Monaca nakon što je prije toga proveo karijeru u Arsenalu, Barceloni i Chelseaju. U sva tri kluba ostavio je veliki trag, a navijači Chelseaja ga i dalje jako uvažavaju.

Tako je španjolski nogometaš tijekom jučerašnje ‘sesije‘ pitanja i odgovora na Twitteru Fabregasa pitao kojeg bi španjolskog nogometaša volio vidjeti u Chelseaju i zašto na što je 35-godišnji veznjak odgovorio da bi to bio Dani Olmo.

"On bi bio sjajno pojačanje ako će Chelsea nastaviti igrati u ovom sustavu", napisao je Fabregas.

Bivši Dinamov igrač je na meti mnogih klubova i očekuje se kako bi on mogao napustiti Leipzig najkasnije do kraja ove sezone. Hoće li njegov novi klub biti Chelsea ostaje za vidjeti, ali jasno je da će zagrebački klub u svakom slučaju zaraditi lijepi novac na račun tog transfera. Naime, Dinamo je s Leipzigom sklopio klauzulu da će dobiti 20% od zarade u sljedećem transferu, a kako je njemački klub s Olmom dogovorio izlaznu klauzulu od 80 milijuna eura, maksimalno što Dinamo može dobiti je 12,3 milijuna eura. Naime, od 80 milijuna se treba odbiti 18,5 koje je Leipzig potrošio kad je kupovao Olma.

Linker
23. travanj 2024 13:34