Hansi Flick

 Screenshot
KAO NA TRACI

FOTO: Slavno lice na tribini izludilo navijače, Chelsea nakon svega odmah mijenja i trenera?

Njemački je stručnjak prije reprezentacije vodio Bayern u kojem je zamijenio Niku Kovača
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 05. veljača 2023. 12:43

Chelsea je u ovom trenutku vrlo aktualna nogometna tema. Znani i neznani komentiraju ponašanje vodstva Bluesa u zimskom, ali i ljetnom prijelaznom roku, svlačionica je nakrcana novim zvijezdama, ali pomaka na rezultatskom planu zasad nema.

Momčad koju nakon smjene Thomasa Tuchela od rujna prošle godine vodi bivši menadžer Brightona Graham Potter i dalje ‘tapka u mraku‘, ipak treba vremena za uklapanje novih igrača, no vremena je u nogometu u moderno doba sve manje.

Najnovije su razočaranje pristalice Bluesa doživjeli u petak kad su njihovi ljubimci na domaćem terenu remizirali s Fulhamom. S obzirom na to da je na tribinama Stamford Bridgea viđen i bivši trener Bayerna Hansi Flick, nije trebalo dugo da krene priča koja ga povezuje s klupom Chelseaja.

Inicirali su je sami navijači svojim komentarima na društvenim mrežama, a engleski su mediji spremno prihvatili ‘igru‘. Doduše, pritom su i jedni i drugi zanemarili činjenicu da je Flick aktualni izbornik njemačke nogometne reprezentacije te da je tek nedavno prekinuo ugovor.

- Moj stožer i ja smo optimistični glede Europskog prvenstva kojem smo domaćini. Kao momčad možemo ostvariti puno više nego što smo pokazali u Kataru, gdje smo propustili veliku priliku. Izvući ćemo pouke iz toga – izjavio je Flick nakon produljenja ugovora.

Njemački je stručnjak prije reprezentacije vodio Bayern u kojem je zamijenio Niku Kovača. Osvojio je dva naslova prvaka Njemačke te Ligu prvaka u sezoni 2019./20., u kojoj ga je UEFA proglasila trenerom godine.

Linker
02. svibanj 2024 19:49