Yves Bissouma
 DAVE BLUNSDEN/ACTION PLUS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
U VELIKIM PROBLEMIMA

Šok na Otoku! Uhićen jedan od najtraženijih igrača Premier lige, u lisicama ga izveli iz noćnog kluba

‘Klub je bio prepun studenata i svi su bili šokirani kad su ga vidjeli...‘
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2021. 09:00

"Ne želim zvučati arogantno, ali vjerujem da sam najbolji veznjak u ligi", rekao je nedavno Yves Bissouma, veznjak premierligaškog kluba Brighton kojeg su prema pisanjima britanskih medija u srijedu u lisicama izveli iz jednog noćnog kluba.

Naime, Bissouma je priveden jer je prijavljen i osumnjičen za seksualni napad. Niti policija, niti klub nisu objavili da je to zaista on, ali u posjedu The Suna završila je snimka koja, kako tvrde Britanci, prikazuje upravo uhićenog Bissoumu.

"Klub je bio prepun studenata i svi su bili šokirani kad su ga vidjeli. A još veći šok bio je kad smo ga vidjeli u lisicama", rekao je navodno jedan od svjedoka za The Sun.

Uz Bissoumu uhićen je jedan 40-godišnjak za kojeg se vjeruje da je njegov prijatelj.

"U Brighton & Hove Albionu smo svjesni da jedan od naših igrača trenutno surađuje s policijom u istrazi oko navodnog kaznenog djela. Klub ne može komentirati nikakve detalje", poručili su ukratko iz kluba.

Bissouma ima 25-godina, a u Brighton je stigao 2018. kada su za njega francuskom Lilleu isplatili 16.9 milijuna eura. Ovaj veznjak iz Malija slovi za jednog od najtraženijih igrača Premier lige i navodno je na meti klubova poput Manchester Uniteda, Liverpoola i Arsenala.

image
Yves Bissouma
ANNA GOWTHORPE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Linker
19. svibanj 2024 08:41