HENRY NICHOLLS Afp
NEOČEKIVANA IZJAVA

Šok za navijače Liverpoola: Salah nakon rušenja Uniteda poručio da odlazi iz kluba

Vruća je to tema u posljednje vrijeme jer ga se više puta povezivalo sa Saudijskom Arabijom
Piše: SNObjavljeno: 01. rujan 2024. 21:31

Veliku pobjedu protiv Manchester Uniteda (3:0) u nedjelju je upisao Liverpool na Old Traffordu. Međutim, umjesto slavlja, navijači Redsa imaju razloga za zabrinutost. Naime, Mohamed Salah - jedan od najboljih igrača s Anfielda, zapravo jedan od najvećih nogometaša u povijesti toga kluba - navijačima je, kad su se najmanje nadali, dao naslutiti da bi mu ovo mogla biti posljednja sezona u crvenome dresu, piše španjolska Marca.

Objava je stigla nakon još jedne njegove briljantne izvedbe. Egipćanin je uz pogodak i dvije asistencije za Luisa Diaza sudjelovao u sva tri pogotka za Redse. Očekivano, proglašen je i najboljim igračem utakmice.

Nakon derbija mu je postavljeno pitanje o njegovoj budućnosti u klubu. Vruća je to tema u posljednje vrijeme jer ga se više puta povezivalo sa Saudijskom Arabijom, a ugovor na Anfieldu istječe mu 30. lipnja 2025. Salah se, kao i svojedobno Jürgen Klopp, otvorio pred mikrofonima ‘Sky Sportsa‘ te najavio mogući odlazak.

- Kao što znate, ovo je prema ugovoru moja zadnja godina u klubu. Samo želim uživati ​​i ne želim razmišljati o tome. Nitko u klubu još nije razgovarao sa mnom o obnovi ugovora, tako da bi to moglo biti to, moguće je da igram svoju zadnju sezonu.

Dramatične izjave koje sugeriraju da bi želio ostati na Otoku navijače nisu ostavile ravnodušnima. Podsjetimo, prošle je godine već procurila informacija da je Liverpool odbio saudijsku ponudu tešku 200 milijuna eura. Sada, ako se ništa ne promijeni - a čini se da više nema povratka - Salah će otići kao slobodan igrač nakon što je na Anfield stigao prije osam sezona iz Rome. Pokazalo se da je postao, bez premca, najvažniji igrač u novijoj povijesti Liverpoola.

Linker
05. rujan 2024 10:41