Lisandro Martinez u zagrljaju s Lionelom Messijem

 DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
AGRESIVNI ARGENTINAC

Šokantna izjava svjetskog prvaka iz Katara: ‘Ponekad želim ubiti, ali znam da se moram kontrolirati‘

Argentinski nogometni reprezentativac otvoreno je progovorio o problemima koji ga prate
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 25. veljača 2023. 15:40

U četvrtak je Manchester United na Old Traffordu pobijedio Barcelonu 2-1 i plasirao se u osminu finala Europske lige. Pogotke su za "Crvene vragove" postigli Fred i Antony, a jedan od najboljih pojedinaca u momčadi Erika ten Haga bio je i Lisandro Martinez. Argentinski branič dao je intervju za britanski The Telegraph, a govorio je o borbenosti koja ga krasi, ali i o problemima sa susprezanjem prekomjerne agresije na travnjaku.

- Teško je... stvarno je teško. Ponekad želim ubiti, ali znam da se moram kontrolirati - rekao je Martinez u razgovoru za Telegraph, pa dodao:

- Mislim da je to zbog naše argentinske kulture, mi smo strastveni. Nogomet nam je sve pa zato uvijek dajemo sve od sebe. Sjećam se kad sam bio jako mlad, s četiri ili pet godina, počeo bih se svađati i plakati kad izgubim. Dakle, to je nešto što imamo u krvi, nešto što imamo u srcu.

image

Lisandro Martinez

OLI SCARFF/ Afp

Argentinac je ove sezone u Premier ligi zaradio četiri žuta kartona, a još tri je dobio na europskim utakmicama. Britanskom novinaru Jamesu Duckeru rekao je kako je svjestan da mora biti oprezniji ako želi izbjeći isključenja.

- Ja to mogu, inače ću biti suspendiran svaku utakmicu. Moram biti pametan - zaključio je 25-godišnji stoper.

Linker
19. travanj 2024 04:56