DAVE THOMPSON Afp
SPORNA ODLUKA

Solskjaer navukao bijes zbog poteza u derbiju na Old Traffordu: ‘Man. Unitedu treba oduzeti šest bodova‘

Sinoćnji potez Solskjaera u premierligaškom derbiju protiv Leicestera nije nekima najbolje sjeo
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2021. 18:12

U odnosu na momčad koja je pobijedila Aston Villu u nedjelju Solskjaer je napravio čak deset izmjena, a Manchester United je od Leicestera na Old Traffordu izgubio s 2:1 i tako i matematički omogućio naslov Manchester Cityju.

Manchester Unitedu utakmica nije imala poseban rezultatski značaj, ali zato je Leicesteru koji je osvojio važne bodove u borbi za Ligu prvaka na žalost izravnih konkurenata West Hama i Liverpoola.

"Bez iskazivanja nepoštovanja prema igračima Manchester Uniteda koji su večeras igrali, napravuli su deset promjena, ovo je bila njihova B momčad. Mislim da je to iskazivanja nepoštovanja prema ligi i borbi za prva četiri mjesta. Ima momčadi koje bi mogle patiti zbog toga, poput Chelseaja, Liverpoola, Wwest Hama i Tottenhama. Mislim da bi Manchester Unitedu trebalo oduzeti šest bodova. Tri nisu dovoljna jer to ništa neće promijeniti", rekao je Trevor Sinclair, inače bivši igrač Wwest Hama, Manchester Cityja i bivši engleski reprezentativac, u razgovoru za talkSport.

image
ANDREW YATES Afp

Upitan nakon susreta zašto se odlučio na takve promjene u sastavu, Ole Gunnar Solskjaer je rekao:

"To se može opet dogoditi, nemoguće je igrati u tom ritmu i zato smo se odlučili na promjene. To je nečuveno, ne mogu igrači igrati na vrhunskoj razini u ritmu četvrtak, nedjelja, utorak, četvrtak..."

Linker
02. svibanj 2024 10:04