Argentina‘s Racing Carlos Alcaraz celebrates after scoring a goal against Brazil‘s Cuiaba during their Copa Sudamericana group stage first leg football match at the Presidente Juan Domingo Peron stadium in Buenos Aires, on April 13, 2022. (Photo by ALEJANDRO PAGNI/AFP)

 ALEJANDRO PAGNI Afp
IME S LISTE ŽELJA

Southampton se raspištoljio: Doveli pojačanje iz zemlje svjetskih prvaka, dvostruko skuplje od Oršića

‘Sveci‘ se žele pomaknuti s kraja tablice pa su im na meti još dva pojačanja.
Piše: SNObjavljeno: 09. siječanj 2023. 19:12

Southampton je u 18 kola Premiershipa osvojio samo 12 bodova i nije čudno što su ‘Sveci‘ posegnuli za pojačanjima kako bi se izvukli iz nezgodne situacije. Iz Dinama su doveli Mislava Oršića, a danas su objavili kako su uspješno zaključili još jedne pregovore.

Novi član Southamptona postao je Carlos Alcaraz, 20-godišnji Argentinac koji je do sada bio član Racinga. On igra na poziciji središnjeg veznog igrača, a može se snaći i na desnom krilu, a Transfermarkt donosi kako je engleski klub za njega platio 12 milijuna funti, odnosno 13,65 milijuna eura.

Alcaraz je dugo bio na meti Southamptona, sada se transfer ostvario, a engleski mediji pišu kako se na listi želja još nalaze stoper Evertona Mason Holgate i krilni napadač Newcastlea Ryan Fraser.

Linker
26. travanj 2024 21:27