GLYN KIRK Afp
NEDOLIČNO PONAŠANJE

Stigle su kazne za Tuchela i Contea zbog incidenta na Stamford Bridgeu! Gore je prošao Chelseajev menadžer

Stigle su kazne za menadžere Tottenhama i Chelseaja zbog incidenta u međusobnom srazu gradskih rivala
Piše: HinaObjavljeno: 20. kolovoz 2022. 10:40

Trener Chelsea Thomas Tuchel privremeno je suspendiran na jednu utakmicu i mora platiti novčanu kaznu od 35.000 funti, dok je trener Tottanhama Antonio Conte kažnjen sa 15.000 funti zbog njihovog sukoba nakon utakmice na Stamford Bridgeu prošli vikend, pišu u subotu engleski mediji.

Tuchela je neovisno regulatorno povjerenstvo proglasilo krivim za sukob s Conteom nakon utakmice na Stamford Bridgeu u nedjelju (2-2), a obojica su trenera priznala da su se nedolično ponašala na utakmici, navodi Daily Mail.

I Tuchel i Conte su dobili crveni karton nakon što su se verbalno sukobili dok su se rukovali poslije utakmice, a šefa Bluesa je navodno iživciralo to što ga Conte nije htio pogledati u oči. Napetost između dva trenera je nastala tijekom drugog poluvremena dok su slavili golove svoje momčadi.

image
GLYN KIRK Afp

Tuchelova zabrana sudjelovanja na utakmici privremeno je suspendirana jer se čekaju pisani razlozi za odluku i zbog toga Chelseajev trener može u subotu voditi klub u nedjeljnom okršaju Premier lige protiv Leedsa.

Linker
23. travanj 2024 10:38