Michael Regan/Getty Images
ZNA SE PRVO POJAČANJE I TRENER

STIGLI SU NOVI BOGATAŠI I STVARAJU MEGAMOMČAD U EUROPSKIM OKVIRIMA! Za Barcelonin 'višak' spremni su dati čak 100 milijuna eura!?

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 07. svibanj 2020. 20:58

U Engleskoj je već nekoliko tjedana najtraženija medijska roba - Newcastle. Naravno, nije tome tako zbog njihovih izvanserijskih rezultata ove sezone, već zbog onoga što bi taj klub moglo snaći sljedeće. Dugo se čekalo preuzimanje kluba od drugog vlasnika, kad ono - to je ni manje ni više nego saudijski princ.

Iako dolazak princa još uvijek nije službeno potvrđen jer se Premier liga otvoreno protivi njegovu dolasku, a spominju ga i raznorazne udruge za ljudska prava i slične, već se otprilike zna nacrt budućeg prijelaznog roka Newcastle Uniteda.

Tako bi na St. James' Park za okruglih 100 milijuna eura (točnije, 70 milijuna funti) trebao doći Barcelonin ofanzivac i nekadašnji igrač Liverpoola, Philippe Coutinho. On je trenutno na posudbi u Bayernu koji bi ga htio zadržati, ali Barca će teško odbiti "stotku" Saudijaca u vremenu korone, kad su u čak dva navrata morali rezati prihode njihovim igračima.

Dok se čeka potvrda Premier lige o tome da saudijski investitori mogu preuzeti klub, već se zna da bi na njegovoj trenerskoj klupi trebao sjediti Mauricio Pochettino, aktualni viceprvak Europe s Tottenhamom. Spominje se i dolazak jednog od najtraženijih europskih obrambenih igrača, Kalidoua Koulibalyja iz Napolija, on bi stigao za 80 milijuna eura.

Da se još vratimo na Coutinha, Barceloni trebaju novci i za eventualna dovođenja Lautara Martineza iz Intera, odnosno povratak Neymara iz PSG-a o kojem se priča praktički otkako je Brazilac otišao u Pariz. Za Coutinhom još "trče" i engleski klubovi, Chelsea i Leicester.

Linker
23. travanj 2024 21:33