Reuters / Peter Nicholls Livepic
TEŠKI TRENUCI

STIGLO UPOZORENJE ZA SLAVENA BILIĆA Nakon šokantnog poraza vlasnik jasno poručio: 'Takva se situacija ne može nastaviti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2017. 19:03

West Hamov suvlasnik David Sullivan odaslao je upozorenje Slavenu Biliću i njegovom stručnom stožeru nakon subotnjeg 3:2 gostujućeg premierligaškog poraza od Bournemoutha.

Bila je to Bournemouthu prva pobjeda u kalendarskoj 2017. godini, a junak domaćih bio je Joshua King koji je zabio hat-trick, a pobjednički gol u posljednjim minutama. Sullivan je jasno naglasio kako želi gledati bolji West Ham sljedećeg vikenda protiv prvaka Leicestera.

"Bio sam jako razočaran i frustriran načinom na koji smo izgubili kod Bournemoutha. Otišli smo tamo kako bi se oporavili od poraza od Chelseaja, ali nismo igrali kako znamo. Slaven, stručni stožer i igrači znaju da moramo bolje", rekao je Sullivan.


11-3-2017 Bournemouth - West Ham 3-2 Highlights by allhighlights

"Primili smo previše golova na poluvremenima u posljednjim utakmicama i dok smo se protiv Southamptona i Watforda uspjeli vratiti, kao i protiv West Broma, bit će utakmica u kojima nećemo izjednačiti. Takva se situacija ne može nastaviti. Siguran sam da Slaven, njegov stožer i momčad nisu bili zadovoljni onime što se dogodilo i morat će razmisliti o tome sljedećih dana", zaključio je Sullivan.

Nakon 28 odigranih kola West Ham se nalazi na 11. mjestu premierligaške ljestvice, a u zadnja četiri kola osvojili su svega dva boda. Nakon posljednjeg poraza od Bournemoutha, Bilić i njegova taktika se, podsjećamo, našla na udaru kritika.

Linker
02. svibanj 2024 13:51