Micah Richards

 JAMES MARSH Dppi Via Afp
ETO, TEK TAKO!

Suigrač bivšeg Vatrenog šokirao: ‘Te noći sam spiskao 150.000 - na cugu! Znate koliko mi je porasla plaća?‘

‘Plaća vam s 18. 19 godina bude 2.5 milijuna eura godišnje. Zamislite te izlaske...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2021. 14:05

Nekadašnji engleski reprezentativac, danas 33-godišnji Micah Richards već dvije godine ne igra nogomet na profesionalnoj razini. Morao je odustati od karijere zbog problema s koljenom, no danas radi kao stručni komentator na britanskom BBC-ju. Tamo je bio gost u programu ovoga ponedjeljka, pa je zajedno s Garyjem Linekerom i Alanom Shearerom, legendama engleskog nogometa odlučio progovoriti i o dosad skrivenim detaljima iz svog osobnog života.

Priznao je Richards koji je od 2005. do 2015. nosio dres Manchester Cityja da baš i nije živio sportski, naročito u najranijim godinama profesionalnog bavljenja nogometom, točnije onda kad mu je tjedna plaća jako skočila.

- Dobio sam prerano previše novca. Ne bojim se to reći jer je to sve već negdje zapisano. Zamislite, plaća mi je porasla s 5 tisuća funti tjedno na 50 tisuća. Negdje sa 18, 19 godina. To je puno prerano. Imao sam 2.5 milijuna eura godišnje. Zamislite te izlaske vani. Želiš biti faca i častiti sve - rekao je Richards.

Posebno pamti jednu noć u Los Angelesu.

- Otišao sam tamo i iskreno, za tu večer samo na piće potrošio 150 tisuća funti - dodao je.

Nekada je u Manchester Cityju igrao s našim Vedranom Ćorlukom i BH-reprezentativcem Edinom Džekom, a nakon kratke avanture u Aston Villi, kako rekosmo, 2019. prekinuo je karijeru.

Linker
03. svibanj 2024 05:30