GLYN KIRK Afp
LOVA DO KROVA

Super bogate premije za zvijezde Man Uniteda, evo koliko će zaraditi svaki igrač u slučaju povijesnog uspjeha

Igrači Manchester Uniteda mogli bi zaraditi super bogate bonuse u slučaju osvajanja četverostruke krune
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 07:56

Nakon što su igrači Manchester Uniteda osvojili Carabao Cup (Engleski liga kup) tamošnji mediji puni su napisa o tome kako ‘Crveni vragovi‘ ove sezone imaju teoretsku šansu osvojiti četiri titule. I to je zbilja točno, u teoriji. U igri za naslov još su na tri fronta, u Premiershipu, FA Cupu i Europskoj ligi.

Dakle, za osvajanje Carabao Cupa svaki je igrač dobio premiju od 65.000 funti, a Sportsmail navodi kako dodatnih 85.000 funti bonusa po igraču donosi naslov u FA Cupu i Europskoj ligi. A najveći bonus, punih 250.000 funti, donosi osvajanje Premiershipa. Bio bi im to prvi premierligaški naslov nakon 10 godina, za što bi trebali nadoknaditi 11 bodova zaostatka za liderom Arsenalom.

image
GLYN KIRK Afp

U idealnom scenariju, dakle, svaki pojedini igrač Manchester Uniteda mogao bi zaraditi čak 485.000 funti od bonusa u slučaju osvajanja povijesne četverostruke krune.

Prema kladionicama, Manchester United je glavni favorit za osvajanje Europske lige u kojoj u osmini finala igraju protiv Betisa, te drugi glavni favorit za osvajanje FA Cupa iza Manchester Cityja.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
26. travanj 2024 04:48