DOBAR POTEZ STOPERA

SVE JE MOGLO BITI DRUGAČIJE DA JE KAPETAN POSLUŠAO NAPADAČA Zvijezda otkrila što je vikala samo trenutak prije nego li je Belgijanac opalio bombu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 01:28

Manchester City je minimalnom pobjedom 1:0 svladao Leicester na svojem Etihadu i tako se kolo prije kraja vratio na vodeću poziciju u Premier ligi s bodom prednosti ispred Liverpoola.

Bila je to tvrda utakmica koju je odlučio trenutak genijalnosti kapetana domaćina Vincenta Kompanya koji je s dvadesetak metara u 70. minuti skinuo paučinu iz gornjeg lijevog kuta vratara Kaspera Schmeichela i tako bacio u trans 55 tisuća navijača.

Ipak, valja napomenuti kako je sve moglo biti bitno drugačije da je stoper Cityja odlučio poslušati Argentinca Sergija Aguera koji mu je sugerirao da ne puca. Nakon utakmice na službenom je Twitter profilu Citya osvanula objava u kojoj Aguero govori Kompanyju da ne puca.

- Ja ti još vićem, NE VINNY NE, nemoj pucati - kroz smijeh je govorio argentinski napadač.

Kako god bilo ispalo je najbolje za City i Pepa koji su tako došli na korak do sna i u posljednjem će kolu u gostima kod Brightona odlučivati o naslovu prvaka.

Linker
18. svibanj 2024 09:48