REUTERS/Scott Heppell
LIVERPOOL NA PLUS JEDANAEST

SVRAKE OTKRILE DINAMU KAKO SE TO RADI, CITY S NAJJAČOM POSTAVOM KIKSAO U GOSTIMA Guardiola uoči okršaja na Maksimiru dvaput vodio pa prosuo prednost

Piše: HinaObjavljeno: 30. studeni 2019. 17:26

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C Lige prvaka, engleski prvak Manchester City u susretu 14. kola Premiershipa odirao je 2-2 na gostovanju kod Newcastle Uniteda.

City je dva puta vodio preko Sterlinga (22') i De Bruynea (82'), ali niti u jednom slučaju nije uspio dugo zadržati prednost i "svrake" su spasile bod golovima Willemsa (25') i Shelveya (88').

City je sada drugi na ljestvici s 29 bodova, koliko ima i treći Leicester City, dok mu vodeći Liverpool bježi jedanaest bodova.

Newcastle je 12. sa 16 bodova.

Dinamo i Manchester City igrat će u 6. kolu 11. prosinca u Zagrebu. Uoči tog dvoboja City je već osigurao prvo mjesto u skupini i prolazak u osminu finala s 11 bodova, dok je Dinamo treći s pet bodova, jednim manje od drugog Šahtara, a jednim više od četvrte Atalante. Drugoplasirani sastav iz skupine također će se plasirati u osminu finala, treći će preseliti u Europsku ligu, dok će četvrti okončati nastup u Europi.

Linker
17. svibanj 2024 18:47