SPORTS PRESS PHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Sports Press Photo/Ddp Usa/Profimedia
ZANIMLJIV DETALJ

Talijanski novinar otkrio zašto je RB Leipzig odbio ponudu za Joška Gvardiola posljednjeg tjedna prijelaznog roka

Kao što smo već pisali, Chelsea je ozbiljno zagrizao za hrvatskog reprezentativnog stopera Joška Gvardiola
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 12. rujan 2022. 14:02

Londonski ‘Bluesi‘ su u završnici ljetnog prijelaznog roka navodno ponudili čak 90 milijuna eura RB Leipzigu za bivšeg Dinamovog braniča, no posao ipak nije realiziran.

Fabrizio Romano, talijanski novinar specijaliziran za nogometne transfere, danas je objavio kako je RB Leipzig odbio Chelseajevu ponudu za Gvardiola u posljednjem tjednu prijelaznog roka. Transfer je trebao biti realiziran u ljeto 2023. godine, ali u Leipzigu su uvjereni da će se sljedećeg ljeta i drugi klubovi uključiti u utrku, a među njima i Manchester City.

Ipak, Chelsea ne namjerava odustati od Gvardiola, te bi ga već u zimskom prijelaznom roku mogla učiniti najskupljim obrambenim igračem u povijesti. Procjenjuje se da bi nakon Svjetskog prvenstva u Kataru branič Vatrenih mogao vrijediti čak 100 milijuna eura!

Bez obzira na to kamo će otići Gvardiol, a izvjesno je da mu se sprema mega-transfer, svoj dio kolača dobit će i zagrebački Dinamo. Naime, s RB Leipzigom je hrvatski prvak dogovorio pravo na 20 posto od profita za sljedeći Gvardiolov transfer...

Linker
27. travanj 2024 04:11