Zlatan Ibrahimović
 Reuters / Russell Cheyne Livepic
PRENIJELI SVJETSKI MEDIJI

TO BI BIO ŠOK ZA NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA Ibrahimović je tek stigao, a već napušta Old Trafford?! Bivši suigrač otkrio njegovu novu destinaciju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2016. 18:18

Zlatan Ibrahimović (35) prošlog je ljeta prešao iz PSG-a u Manchester United kao slobodan igrač. Ali, prema riječima svog bivšeg suigrača iz Juventusa Gianluce Zambrotte, tamo se neće predugo zadržati.

Bivši talijanski reprezentativac, a aktualni trener Delhi Dynamosa, kaže kako će pokušati nagovoriti Ibrahimovića na dolazak u Indiju i vjeruje da će u tome uspjeti.

"S obzirom na silne navijače koji ga prate u Indiji vjerujem da bi Zlatan želio doći i završiti karijeru ovdje", rekao je Zambrotta za Indian Express.

"Što se mene tiče, ja ću ga definitivno pokušati nagovoriti da zaigra za Delhi Dynamos", dodao je Zambrotta, čije se riječi definitivno neće svidjeti navijačima Manchester Uniteda.

Ibrahimović je po dolasku na Old Trafford zabio četiri gola u sedam premierligaških nastupa. S Manchester Unitedom je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu godinu.

Linker
15. lipanj 2024 01:21