REUTERS
RASPAD SISTEMA

TOTALNA KATASTROFA TOTTENHAMA: U NAJTEŽEM PORAZU SEZONE TEŠKO SE OZLIJEDIO SLAVNI VRATAR! Svjetski prvak u suzama iznesen s terena...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2019. 17:29

Tottenham je u prvoj utakmici 8. kola Premiershipa doživio pravu katastrofu na gostovanju kod Brightona. 12-plasirana momčad lige povela je već u 3. minuti, koja je uvelike odredila tijek susreta i na kraju slavila s 3:0, što je najteži prvenstveni poraz Spursa ove sezone.

Kod prvog gola, gostima se još teško ozlijedio i Hugo Llloris. Francuski vratar reagirao je jako loše u jednoj situaciji, lopta mu je ispala, a on je sam nezgdno pao i slomio ruku. To je iskoristio napadač Brightona Neal Maupay te zakucao loptu u mrežu.

Screenshot

Trenuci drame uslijedili su nakon gola. Llorisa su hitno iznijeli s terena na nosilima, morali su mu dati i kisik, a na vrata je stao rezervni golman Paulo Gazzaniga koji je već u svojoj prvi prvoj intervenciji kiksao, a Brighton došao do 2:0.

Pričuvni vratar je jedan nimalo opasni udarac loše primio, lopta se odbila, a Aaron Conolly pospremio je otpadak u mrežu.

Reuters/Andrew Couldridge
Action Images via Reuters

Isti igrač zabio je za konačnih 3:0 u 65. minuti.

Tottenham je prije nekoliko dana izgubio kod kuće s čak 2-7 od Bayerna u Ligi prvaka, pa se očekuje i smjena trenera Mauricia Pochettina.

Linker
19. travanj 2024 21:30